You Are Here: Home » ΔΙΑΦΟΡΑ » ΥΓΕΙΑ » Το Σέξ και τα μυστικά όπου μας ανήκουν !

Το Σέξ και τα μυστικά όπου μας ανήκουν !

Το Σέξ και τα μυστικά όπου μας ανήκουν !

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΝ   ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ 

ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 1994 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ DORLING KINDERSLEY LIMITED  ΑΠΟ ΤΟΝ HOWARD PEMBERTON

Πρόσφατες διεθνείς έρευνες έδειξαν ότι μόνο το 21% των ανδρών γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκεται η κλειτορίδα. Οι ερωτικές σύντροφοι τον υπολοίπου 79% πρέπει να έχουν ι αποφέρει πολύ απ” αυτή την άγνοια! Ακόμη σημαντικότερο είναι ότι έχει αποδειχθεί πως υπάρχει ευθέως ανάλογη σχέση μεταξύ σεξουαλικής γνώσης και σεξουαλικής «δεινότητας» και ανταπόκρισης. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες με προβλήματα ψυχρότητας που καταφεύγουν σε κάποιον ειδικό. Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότερες δε γνωρίζουν τίποτα για τις ίδιες τους τις σεξουαλικές αντιδράσεις. Όταν γνωρίσουν οι γυναίκες τις ιδιαιτερότητες της ανατομίας τους και το πώς λειτουργεί η σεξουαλικότητα τους, τις περισσότερες φορές αποκτούν και οργασμό. Το άμεσο αποτέλεσμα είναι ότι οι ίδιες αποκτούν μεγαλύτερη Λ εμπιστοσύνη] στον εαυτό τους και οι εραστές τους ικανοποιούνται περισσότερο.Αλλά το να γίνει κανείς καλός εραστής απαιτείται περισσότερη από την απλή γνώση της ανατομίας και των σεξουαλικών αντιδράσεων   Χρειάζεται επίσης να αισθάνεται —άνετα με τα σεξουαλικά ζητήματα και να δέχεται τις νέες ιδέες και προτάσεις. Το να φθάσει κανείς επίπεδο «χαλάρωσης» με τα σεξουαλικά θέματα συνήθως εξαρτάται από τη δυνατότητα του να μιλά για το σεξ, να διαβάζει για το σεξ και να κοιτά ενδιαφέρουσες εικόνες-με λίγα λόγια να είναι ανοικτός α” ένα θέμα-ταμπού που θεωρούσε μέχρι τότε αυστηρά προσωπικό. Ένας οδηγός είναι, από την ίδια τη φύση του, ένα βιβλίο που μπορεί κανείς το μεταφέρει μαζί του, να το χρησιμοποιεί που και που, να βυθίζεται μέσα τον, να το δανείζει σε φίλους, να το μελετά και να το μοιράζεται με τον ερωτικό τον σύντροφο. Το μικρό μέγεθος ενός βιβλίου τσέπης δεν προκαλεί δέος, όπως ένας τεράστιος τόμος, αλλά αντίθετα μας επιτρέπει να ι ασχολούμαστε άνετα με το θέμα. Υπάρχει ήδη μεγάλη παράδοση βιβλίων τσέπης γύρω από το σεξ -που εδώ και εκατοντάδες χρόνια διάβαζαν μαζί γελώντας και παίζοντας οι ερωτικοί σύντροφοι. Οι αρχαίοι Ιάπωνες τα μελετούσαν εντατικά, οι πουριτανοί κρυφά και απελευθερωμένοι» γελώντας και στρίβοντας το μουστάκι τον. Το βιβλίο αυτό, αποτελώντας μια σύγχρονη μορφή ίων προηγουμένων, είναι εικονογραφημένο με τρόπο που δε θα σας σοκάρει. ^     Αντίθετα ελπίζουμε ότι θα σας ευχαριστήσει και θα δώσει τροφή στη φαντασία σας. Σε πρακτικό επίπεδο, οι σελίδες τον είναι γεμάτες από εικονογραφημένες πληροφορίες. Αν πάρετε το βιβλιαράκι αυτό στο κρεβάτι μαζί σας, δε θα έχετε πια καμιά δικαιολογία για να πλήξετε ή για να μη χρησιμοποιείτε και τα δυο σας χέρια σωστά. Παρακαλώ να θυμάστε ότι τα χέρια και η γλώσσα είναι τα πιο χρήσιμα όργανα στο ερωτικό παιγνίδι και ότι ο εγκέφαλος, με την τεράστια ικανότητα του να δημιουργεί ιδέες και εικόνες, είναι το πιο ευαίσθητο ερωτικό όργανο. Αυτό το μικρό βιβλίο, συνεπώς, δημιουργήθηκε για να αναζωογονήσει τη φαντασία σας. Ελπίζω ειλικρινά ότι θα πλουτίσει πολλές εκατοντάδες ανοιξιάτικες νύχτες, καλοκαιρινά απογεύματα, φθινοπωρινά βράδια και χειμωνιάτικα πρωινά με τον εραστή σας.

Ο ΚΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ σεξουαλική ανταπόκριση Ενώ οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά αυτό  που τους ερεθίζει και το χρόνο που χρειάζονται μέχρι να ερεθιστούν, τα στάδια της α ανταπόκρισης είναι ίδια. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθούν σεξουαλικά, αλλά η διέγερση τους κρατά περισσότερο απ” ό τι η ανδρική και επανέρχεται ευκολότερα.

ΔΙΕΓΕΡΣΗ Μετα προκαταρκτικά ιπαιγνίδια ο κόλπος μεγαλώνει σε μήκος και υγραίνεται. Ο τράχηλος και η μήτρα τραβιούνται προς τα πίσω και πανιά και τα εσωτερικά και  εξωτερικά χείλη ,μεγαλώνουν. Η γυναίκα τότε είναι έτοιμη για τη διείσδυση.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ   () οργασμός της γυναίκας εξαρτάται από το βαθμό διέγερσης της κλειτορίδας της που προκαλείται από επαφή με το πέος ή τα δάχτυλα των χεριών ή τη γλώσσα. Από την επίπεδη φάση, η σεξουαλική ένταση της γυναίκας εντείνεται μέχρι την κορύφωση σι ηδονικές οργασμικές συσπάσεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Μετά από 10 έως 15 λεπτοί ευχάριστη αίσθηση κάμπτεται σταδιακά και η διογκωμένη κλειτορίδα και τα χείλημι μειώνονται σε μέγεθος. Όμως, μερικές γυναίκες ανεπαναδιεγερθούν μπορεί να πετύχουν και άλλους οργασμούς.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Οι άνδρες ανταποκρίνονται γρηγορότερα, αλλά η διέγερση τους έχει μικρότερη διάρκεια από τη γυναικεία. Επιπλέον ο οργασμός είναι αναπόφευκτος αν ο άνδρας έχει διεγερθεί ικανοποιητικά.Σώμα και οι όρχεις φουσκώνουν .

ΔΙΕΓΕΡΣΗΟι παλμοί της καρδιάς και η αναπνοή γίνονται γρηγορότεροι και η πίεση του αίματος ανεβαίνει.Η αυξημένη παροχή αίματος προκαλεί κοκκινίλες στο δέρμα ,Οι θηλές του στήθους μπορεί, επίσης, να μεγαλώσουν και να σκληρύνουν.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ Επίπεδη φάση

ΟΡΓΑΣΜΟΣ Ο Άνδρας  μπορεί να παραμείνει σ” ένα σταθερό επίπεδο διέγερσης μέχρι τη  διείσδυση στη σύντροφο του. Από τη στιγμή που θα διεισδύσει η σεξουαλική ένταση του αυξάνει συνεχώς με πολύ γρήγορο ρυθμό κάνοντας την ουρήθρα και τους μυς του πέους να συσταλούν και να , εκσπερματώσουν, () οργασμός είναι συνήθως έντονος.

ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ Μετά την εκσπερμάτωση, το πέος χαλαρώνει και το επίπεδο της διέγερσης του άνδρα πέφτει απότομα. Οι περισσότεροι άνδρες περνούν μία περίοδο που ποικίλλει σε διάρκεια, κατά την οποία καινούριες στήσεις δεν είναι δυνατές.

ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Τα ορατά σεξουαλικά όργανα είναι το πέος και το όσχεον (ο περιβάλλων τους όρχεις θύλακας). Μέσα στο όσχεον υπάρχουν οι όρχεις και η επιδυόιμίς όπου παράγεται και φυλάσσεται το σπέρμα. Τα εσωτερικά όργανα περιλαμβάνουν επίσης τον αδένα τον προστάτη, το σπερματικό πόρο και τη σπερματική κύστη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Ο ευαίσθητος θύλακας (κεφαλή) του πέους είναι γεμάτος με απολήξεις νεύρων

ΤΟ ΠΕΟΣ Το βασικό όργανο της σεξουαλικής συνεύρεσης, το μέσο πέος, όταν δε βρίσκεται σε στύση έχει μήκος περίπου 9.5 πόντους. Με τη σεξουαλική διέγερση τα αιμοφόρα αγγεία γεμίζουν, το πέος διογκώνεται., σκληραίνει και μπορεί πλέον να διεισδύσει στον κόλπο.

ΠΕΡΙΤΟΜΗ () άνδρας μπορεί να αφαιρέσει χειρουργικά την πόσθη για λόγους θρησκευτικούς ή υγιεινής. Αντίθετα με τις λαϊκές δοξασίες, ο άνδρας που έχει κάνει περιτομή δεν έχει ούτε μεγαλύτερη ούτε μικρότερη ευαισθησία στη διάρκεια του σεξ, ούτε η ικανότητα του να ελέγχει την εκσπερμάτωση επηρεάζεται σε οποιοδήποτε βαθμό.

 Χωρίς περιτομή                                    Με περιτομή

ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΗ ΣΤΥΣΗ Υπάρχουν δύο σπερματικές Κύστες, μία σε κάθε πλευρά της ουροδόχου  κύστης. Αυτές παράγουν την κολλώδη σπερματική  ουσία, η οποία μαζί με το σπέρμα είναι το υγρό που εκσπερματώνετε. Αδένας του  προστάτη Μέσα σε αυτό το ινώδες  Όργανο οι πόροι της σπερματικής κύστης  συνδέονται με την ουρήθρα Η διέγερση του αδένος αυτού με τα χέρια μπορεί να προκαλέσει εντονότατους οργασμούς.

ΟΣΧΕΩΝ Είναι ο δερμάτινος θύλακας που καλύπτει και, τους δύο όρχεις. Κάτω από το δέρμα υπάρχει ένα στρώμα μυών που συστέλλονται και τραβούν τους όρχεις επάνω προς τη βουβωνική χώρα

ΣΠΕΡΜΑΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ Δύο σωλήνες που μεταφέρουν το σπέρμα από την επιδιδυμίδα στη σπερματική κύστη πριν από την εκσπερμάτωση.

Όρχεις “ Ένα από τα δύο μαλακά, ωοειδή όργανα τα οποία παράγουν το σπέρμα και ανδρικές ορμόνες όπως π.χ. την τεστοστερόνη.

ΓΥΝΑΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Το αιδοίων είναι  α πλέον προσιτό από τα σεξουαλικά όργανα της Γυναίκας  αποτελείται από την κλειτορίδα, το μεγάλο και το μικρό χείλος και την οπή του κόλπου . Διαφέρει σημαντικά από γυναίκα σε γυναίκα όσον αφορά τη μορφή και την ευαισθησία του.

Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ Είναι από το πιο ευαίσθητο ερωτικά σημείο στο σώμα της γυναίκας. Περιέχει απολήξεις νεύρων που την κάνουν ιδιαίτερα Ευαίσθητη στη .Η απευθείας κλειτοριδική διέγερση με τα δάχτυλα, τη γλώσσα η το πέος είναι συνήθως ο μόνος τρόπος ,για να φέρει στη γυναίκα σε οργασμό . Η κλειτορίδα έχει μήκος2,3 εκατοστάκαι βρίσκεται στραμμένη προς τα μέσα ,αλλά στη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης διπλασιάζεται και ορθώνεται σε στύση

Μικρό Χείλος Τα εσωτερικά χείλη παράγουν ένα κολλώδες υγρά που βοηθά στην ύγρανση του κόλπου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης:-

Μεγάλο Χείλος – Τα εξωτερικά χείλη περιέχουν σμηγματογόνους και αδένες απεκκρίσεως. Οι τελευταίοι παράγουν και μία σεξουαλικώς γοητευτική οσμή.

ΚΟΛΠΟΣ ο ινώόης-μυικός σωλήνας έχει μέσο μήκος περίπου8 εκατοστών, αλλά με τη σεξουαλική διέγερση μεγαλώνει σε μήκος και σε διάμετρο έτσι ώστε να δέχεται εύκολα ένα πέος οποιουδήποτε φυσικού μεγέθους. Όταν η γυναίκα είναι επαρκώς διεγερμένη, ο κόλπος υγραίνεται με ένα γαλακτώδες υγρό. Κατά τη διάρκεια του οργασμού τα τοιχώματα του κόλπου συστέλλονται και σφίγγουν  το πέος, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα μία έντονα ηδονική αίσθηση και για τους δύο συντρόφους.

ΗΒΙΚΟΥΝ ΟΣΤΟΝ Στη διάρκεια της επαφής το ηβικού οστό πιέζει το πέος Κάτω προς την κλειτορίδα διευκολύνοντας έτσι την διέργεση

 ΟΥΡΗΘΡΑ Σωλήνες 4 περίπου εκατοστών από όπου περνούν τα ούρα και ο οποίος απολήγει στην είσοδο του κόλπου

Κόλπος Το εσωτερικό του τοίχωμα είναι παχύ και σχηματίζει έντονες πτυχές οριζόντιες και κάθετες.

Τράχηλος της μήτρας Το άνω άκρο του κόλπου που χωρίζει την κολπική οπή σε εμπρόσθιους, οπίσθιους και πλαϊνούς θόλους.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G  Είναι μια εσωτερική ερωτογενής ζώνη, μία περιοχή απολήξεων νεύρων, πόρων, αδένων και αγγείων. Αν και συνήθως , δεν είναι ορατό, κατά τη διάρκεια μιας βαθιάς κολπικής  διέγερσης μεγαλώνει και σε μερικές γυναίκες και προκαλεί πολύ ευχάριστες αισθήσεις

\_________________

1ΙΩΣ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G

Με τη σύντροφο σας καθιστή ή ξαπλωμένη ανάσκελα, βάλτε το δάκτυλο σας στον κόλπο της και πιέστε το εμπρόσθιο τοίχωμα περίπου στα δύο τρίτα του μήκους του προς το εσωτερικό. Το σημείο G πρέπει να διογκωθεί όταν το αγγίξετε.

ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Το σημείο G «ανακαλύφθηκε»από το Γερμανό γυναικολόγο Ernst Grafenburgoro εμπρόσθιο τοίχωμα του κόλπου. Ενώ φαίνεται να είναι, ένα υπερευαίσθητο σημείο για κάποιες γυναίκες, όλες δεν μπορούν εύκολα να βρουν το σημείο G τους και κάποια διερεύνηση, μπορεί να είναι απαραίτητη για τον  εντοπισμό ταυ.

·ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ  G ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ οποιοδήποτε στάση κατά την οποία ασκείται μεγάλη πίεση στο εμπρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι καλή για τη διέγερση του σημείου G. II γυναίκα επάνω στον άνδρα είναι μια στάση ιδιαιτέρως αποτελεσματική, γιατί έτσι η γυναίκα μπορεί να ελέγξει το –   βάθος της διείσδυσης. Οι στάσεις διείσδυσης από | πίσω είναι επίσης καλές   λόγω της γωνίας υπό την οποία το πέος διεισδύει στον κόλπο. Ο άνδρας πρέπει να βοηθά κινώντας το σώμα του και ελέγχοντας το πέος του έτσι ώστε η κεφαλή του να έρχεται σε επαφή με το σημείο G. Είστε ελεύθερη να κινείστε εμπρός πίσω η και πλαγίως έτσι ώστε να διατηρήσετε την πίεση σε αυτήν την περιοχή , Μπορείτε να νιώσετε έντονο οργασμό αν το σημείο G σας διεγερθεί αρκετά από τον σύντροφο σας .. Είναι προτιμότερο να συγκεντρωθείτε στο να διατηρήσετε την επαφή του πέους σας με το εμπρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, από το να κινείσθε συνεχώς.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ Σεξουαλικές πρακτικές που εμποδίζουν ή αποφεύγουν την ανταλλαγή σωματικών υγρών μεταξύ των συντρόφων προστατεύουν από τη διάδοση του aids και άλλων ασθενειών που μεταδίδονται  με τη σεξουαλική επαφή. «Ασφαλέστερο σεξ» σημαίνει επαφή που  δεν περιλαμβάνει συνήθως διείσδυση ή, αν περιλαμβάνει ι. αυτή γίνεται με προφυλακτικό. Εάν δεν έχετε μια σταθερή, μεγάλης διάρκειας μονογαμική σχέση με κάποιον σύντροφο, η σεξουαλική ιστορία του οποίου δε σας είναι γνωστή, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Και οι δύο σύντροφοι μπορούν με ασφάλεια να παραδοθούν σε χάδια, φιλιά, αμοιβαίο αυνανισμό και κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ Υπάρχουν και για τα δύο φύλα και εμποδίζουν την επαφή με το σπέρμα ή το κολπικό υγρό του/της συντρόφου .

                      ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ

        ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ                     ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΤΡΙΙΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ          ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

• Πρωκτικό σεξ χωρίς                    •Κολπικό σεξ με

Προφυλακτικό                                  προφυλακτικό

• Κολπικό σεξ  χωρίς                      •Πεολειχία και

Προφυλακτικό                                   αιδοιολειχία με χρήση

• η χρήση από ένα άτομο   ένα       προφυλακτικού

Σεξουαλικών βοηθημάτων π.χ       διαφράγματος

βοηθημάτων(πχ                              • Βαθύ φιλί στο στόμα

δονητών) στον άλλο                        (μεγαλώνετε τον

                                                          κίνδυνο αν έχετε

• κάθε πράξη που                         ανοικτές πληγές ή έλκη)

Προκαλεί  αιμορραγία                  •Τρίψιμο των

Είτε εσκεμμένη   είτε                   γεννητικών οργάνων

ΟΧΙ                                         στο στόμα του συντρόφου.

Διείσδυση με τα δάκτυλα

 στον πρωκτό

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Εκτός από το ότι είναι  μια επαρκής μορφή αντισύλληψης, το προφυλακτικό  μας προστατεύει και από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες  . ασθένειες. Παρότι συχνά θεωρείται «δολοφόνος του πάθους», αν τοποθετηθεί σωστά μπορεί να αυξήσει ι ην ερωτική ικανοποίηση. Ελέγξτε την ημερομηνία λήξεως του ¦πακέτου του προφυλακτικού που χρησιμοποιείτε καθώς , επίσης και το σήμα ασφαλείας του έχει. Τα προφυλαχτικά που «δηλώνουν» ότι είναι σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν  την απόλαυση προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις  ή σχήματα) δεν πρέπει να θεωρούνται αξιόπιστα όσον αφορά τις αντισυλληπτικές και προφυλακτικές τους ιδιότητες.

I. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφος σας βρίσκεται σε πλήρη στύση. Ένα αισθησιακό μασάζ στα γεννητικά του όργανα θα την δημιουργήσει. Ανοίξτε προσεκτικά το πακέτο έτσι ώστε να μην καταστρέφετε το προφυλακτικό. Τοποθετήστε το προφυλακτικό στο πάνω μέρος Του πέους  και χρησιμοποιώντας το μεγάλο δάκτυλο και το δείκτη σας αφαιρέστε, πιέζοντας, τον αέρα. (Στη διάρκεια της  συνουσίας μία φυσαλίδα  αέρα μπορεί να σπάσει το  προφυλακτικό). Μόλις ο σύντροφο σας εκσπερματώσει, και πριν το πέος χάσει την στύση του  πρέπει να το αποσύρει από τον κόλπο σας φροντίζοντας να διατηρήσει το προφυλακτικό στη θέση του κρατώντας από την βάση του .Πετάξτε το προφυλακτικό αφού πριν δέσετε έναν κόμπο στην ανοικτή του πλευρά για να μην χυθεί το σπέρμα . 3. Κρατήστε τη βάση του πέους του συντρόφου σας με το ένα χέρι και ξετυλίξτε με το άλλο το προφυλακτικό. Αν ο σύντροφος σας δεν έχει κάνει περιτομή σπρώξτε προς τα κάτω την πόσθη του πέους, πριν εφαρμόσετε το προφυλακτικό.

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ Ο Άνδρας μπορεί να μάθει  πολλά ουσιαστικά πράγματα για τη  σεξουαλικότητα του αυνανιζόμενος. Και αν μοιραστεί αυτή τη γνώση με την σύντροφο του  συνήθως θα επιτύχει μεγαλύτερη κοινή απόλαυση Οτιδήποτε μαθαίνει κάποιος σχετικά με τη σεξουαλική του συμπεριφορά, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της Ηδονής του ζευγαριού

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ Χαϊδέψτε απαλά το πέος σας, σε όλο του το μήκος και από κάτω προς τα πάνω και έπειτα συγκεντρωθείτε όταν κεφαλή και στην πόσθη –τα πιο ευαίσθητα μέρη του πέους.. Συνδυάστε τα χάδια με ρυθμικές κινήσεις της λεκάνης σας πάνω και κάτω.

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ Πολλοί άνδρες βιάζουν τη διαδικασία και προσπαθούν να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα . Αυτό  μπορεί να δημιουργήσει αργότερα προβλήματα τεχνικής και χρόνου. Χαϊδέψτε το πέος αργά Και απαλά διαφορετικής έντασης  και αφεθείτε σε  σεξουαλικές φαντασιώσεις .

ΚΑΝΕΤΕΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Συμπεριλάβετε  ο ελαφρά αγγίγματα σε όλο το σώμα σας, προσέχοντας τα πιο ευαίσθητα σημεία σας. Παράπιε απαλά τα δάκτυλα πάνω στο πρόσωπα σας, στις θηλές του στήθους και στο εσωτερικό των μηρών σας , πριν φθάσετε στα γεννητικά σας όργανα. Μην φοβάστε  να αφεθείτε. Δε θα πρέπει να ασχολείστε με τον έλεγχο της αναπνοής σας ή με την αποφυγή φωνητικής έκφρασης. Σφίξτε τα πόδια σας ρυθμικά και κινείστε τους μηρούς σας πάνω και κάτω για την μεγαλύτερη αίσθηση . Χρησιμοποιήστε ένα υγραντικό, οπούς λάδι για μασάζ και κάντε το άγγιγμα σας υγρό και αισθησιακό.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ Για να μπορεί μια γυναίκα να εξηγεί τις σεξουαλικές της ανάγκες στον  σύντροφο της, πρέπει πρώτα να τις έχει συνειδητοποιήσει η ίδια Ο αυνανισμός είναι ο καλύτερος δρόμος για τη σεξουαλική Αυτοανακάλυψη και για τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης και των δυο συντρόφων

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Μερικές γυναίκες προτιμούν να τρίβουν το στέλεχος της κλειτορίδας τους μεταξύ των δακτύλων τους, άλλες κάνουν κυκλικές κινήσεις σε ολόκληρη την κλειτοριδική περιοχή, άλλες χρησιμοποιούν ένα μόνο δάκτυλο με το οποίο τρίβουν ελαφρά το πάνω μέρος της κλειτορίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Προσφέρετε στον εαυτό σας ιδιωτικές στιγμές κατά τις οποίες θα πειραματιστείτε με τις ηδονικές αισθήσεις, Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να επιτύχετε διέγερση και πειραματιστείτε με αγγίγματα διαφορετικής ταχύτητας και ρυθμών, που θα τα συνοδεύσετε με κινήσεις της λεκάνης και σφίξιμο των μηρών. Η κίνηση και ο ήχος θα συμβάλουν στην ένταση.

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Μερικές γυναίκες προτιμούν να τρίβουν το στέλεχος της κλειτορίδας του μεταξύ των δακτύλων τους άλλες κάνουν κυκλικές κινήσεις σε ολόκληρη την κλειτοριδική περιοχή ,άλλες χρησιμοποιούν ένα μόνο δάκτυλο με το οποίο τρίβουν ελαφρά το πάνω μέρος της κλειτορίδας .

ΔΟΝΗΤΕΣ

Χρησιμοποιείται κυρίως από τις γυναίκες. Ο δονητής μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές αισθήσεις σε εκείνες τις γυναίκες που έχουν δυσκολίες να φθάσουν σε οργασμό με την επαφή και μπορεί επίσης να συμβάλει στην ικανοποίηση και των δύο συντρόφων. Ο άνδρας μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να διεγείρει τη σύντροφο του κατά. τη διάρκεια του σεξ.

ΔΟΝΗΤΕΣ Αυτά τα Ερωτικά αντικείμενα δημιουργούν ερωτικές Αισθήσεις  σε όποιες περιοχές του σώματος  υπάρχουν υποδοχείς νεύρων ιδιαίτερα στις γεννητικές περιοχές και των δύο φύλλων.Χρησιμοποιούν το δονητή στην είσοδο του κόλπου από εσωτερικό των μηρών και στο περίνεον καθώς επίσης και στη κλειτορίδα καθώς επίσης και στην κλειτορίδα

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΕΣ Αν χρησιμοποιηθεί δονητής, ο οργασμός είναι σχεδόν εξασφαλισμένος. Η αίσθηση μπορεί να είναι παρόμοια ή και μεγαλύτερη από αυτή που επιτυγχάνετε με τη διέγερση μέσω των χεριών ή του πέους.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Βγάλτε τα ρούχα σας προκλητικά Τα οπτικά ερεθίσματα μπορεί να είναι πολύ διεγερτικά και μπορείτε να προσθέσετε ερωτισμό στην επαφή σας αν γδυθείτε προκλητικά μπροστά στο σύντροφο σας. Επίσης, το να σας γδύνει ο σύντροφος σας είναι πολύ ερεθιστικό. Μπορείτε εναλλάξ να είσθε εσείς που γδύνεστε ή που κοιτάτε. Επιχειρήστε να φορέσετε τα εσώρουχα του συντρόφου σας που δεν θα φορούσατε κανονικά η τέτοια που να ξέρετε ότι αρέσουν στο σύντροφο σας .

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ : Κινήστε τα χέρια σας  πολύ αργά και προκλητικά πάνω σε όλο σας το σώμα. Κάνετε ηδυπαθείς κινήσεις καθώς αφαιρείτε ένα ένα  τα ρούχα σας. Μην κοιτάτε τον σύντροφο σας η γυρίστε του την πλάτη για να αυξήστε των ερωτισμό σας Αφαιρέστε τα ρούχα σας και αφήστε τα στο πάτωμα.

ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ  Να συμπεριφέρεστε πάντα στο σύντροφο σας με ευαισθησία. Φιλήστε και χαϊδέψτε την ή τον όταν αφαιρείτε κάθε ρούχο.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ: Κάντε την αφαίρεση των ρούχων παιχνίδι. Καθώς βγάζετε κάθε ρούχο χρησιμοποιήστε το για να τον/την πειράξετε ή να τον/την ερεθίσετε.

ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ Περιοχές που μπορούν διεγειρόμενες να προκαλέσουν ερωτική αίσθηση υπάρχουν σε όλο το σώμα από την κορυφή έως τα νύχια. Κάποιες από αυτές τις ερωτσγενείς περιοχές, όπως τα χείλη και το στήθος, είναι κοινές σε όλους. Άλλες είναι μοναδικές για κάθε άνθρωπο.

ΚΕΦΑΛΙ ΛΑΙΜΟΣ Γεμάτα με υποδοχείς νευρικών αισθητηρίων τα χείλη και ο λαιμός και οι λοβοί των αυτιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία Ρουφήξτε και δαγκώστε απαλά το ευαίσθητο δέρμα του λαιμού .

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Είναι τα πλέον ερωτογενή* σημεία του σώματος που περιέχουν τις περισσότερες απολήξεις αισθησιακών νεύρων «Ανακαλύψτε» τα αφτιά με τη γλώσσα σας και θηλάστε τους λοβούς.  Διεγείρετε τ« χείλη του συντρόφου σας χρησιμοποιώντας  γλώσσα, δόντια και δάκτυλα.

ΠΟΔΙΑ Τα πόδια συχνά παραμελούνται Από τους ερωτικούς συντρόφους το ρούφηγμα η το ελαφρό μασάζ στα δάκτυλα είναι πολύ ερωτική . Συγκεντρωθείτε στις μικρές « γωνίες » ανάμεσα στα δάκτυλα και στην πατούσα και στην καμάρα του ποδιού .Για να αποφύγετε να γαργαλήσετε το σύντροφο σας κινείστε τα χέρια σας με συνθετικές πολλές κινήσεις

ΦΙΛΙΑ Ένα φιλί μπορεί να δοθεί σαν χαιρετισμός ή έκφραση αγάπης, αλλά  μπορεί και να παίζει σημαντικότατο ρόλο στα προκαταρκτικά τον ερωτικού παιχνιδιού. Επειδή τα χείλη και η γλώσσα συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον ευαίσθητων μερών του σώματος  ένα βαθύ φιλί  μπορεί να είναι τόσο ερεθιστικό όσο και το ίδιο το σεξ ,

ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ Τα χείλη, η γλωσσά και το εσωτερικό του στόματος διεγείρονται εύκολα. Μη φιλάτε  πάντα με τον ίδιο τρόπο. Εναλλάξτε μερικά απαλά και τρυφερά φιλιά με άλλα σκληρά και πιο απαιτητικά.

ΓΑΛΑΚΟ ΦΙΛΙ «Ανακαλύπτοντας» το στόμα, τη γλώσσα και τα χείλη του συντρόφου σας με τη γλώσσα σας, δημιουργείτε μια αίσθηση οικειότητας και επιπλέον δείχνετε πόσο ερωτικά αισθάνεστε . Τα ζευγάρια που ζουν πολύ καιρό μαζί συχνά αυτό το παραμελούν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η γλώσσα και τα χείλη σας μπορούν να χαϊδέψουν οποιοδήποτε μέρος του σώματος της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η επαφή του γυμνού σώματος αυξάνει τη διέγερση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Το άγγιγμα σας θα επιτρέψει στο σύντροφο σας να καταλάβει το πώς αισθάνεστε.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ Μη φιλάτε το σύντροφο σας μόνο στα συνηθισμένα σημεία. Χρησιμοποιήστε το στόμα και τη γλώσσα σας κατά μήκος του σώματος του/της συμπεριλαμβάνοντας τα «προφανή» σημεία όπως το στήθος και το εσωτερικό των μηρών, καθώς και τα πιο «περίεργα» όπως είναι το πίσω μέρος του γόνατος και των δακτύλων.

ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ Μία από τις χαρές της ερωτικής πράξης είναι το να μαθαίνουμε να ευχαριστιόμαστε από τα χάδια που παίρνουμε και δίνουμε στο/στη σύντροφο μας. Κάθε προσπάθεια διερεύνησης του σώματος του συντρόφου σας, ιδιαίτερα των περιοχών που συνήθως δε θεωρούνται «σεξουαλικές», όπως είναι τα χέρια, οι αγκώνες, τα πόδια και οι γάμπες, θα έχει ανταπόκριση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χαϊδέψτε τον σύντροφο σας σε διάφορα μέρη και ζητήστε του να βαθμολογήσει κάθε αίσθηση

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Οδηγείστε το το σύντροφο σας .Αντί να ΕΤΕ στον σύντροφο σας τι προτιμάτε ,βάλτε το χέρι σας πάνω από το δικό του/της και οδηγείστε το εκεί που θα θέλατε να σας αγγίξει ..

ΣΥΜΒΟΥΛΗΧαϊδέψτε το σύντροφο σας σε διάφορα μέρη και ζητήστε του να βαθμολογήσει κάθε αίσθηση.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Να είστε ευαίσθητοι στην ανταπόκριση του συντρόφου σας και να προσαρμόζετε  κινήσεις σας όπως αυτός/αυτή σας υποδεικνύει.

ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η οικειότητα τον αγγίγματος αυξάνει τη σεξουαλική επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, το άγγιγμα σας μαθαίνει πού ανταποκρίνεσθε σεξουαλικά τόσο εσείς όσο και ο σύντροφος σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία βοηθημάτων για να εντείνετε τη διέγερση σε ολόκληρο το σώμα και να κάνετε τα αγγίγματα σας πιο ερεθιστικά, δίνοντας έτσι ποικιλία στη σεξουαλική πράξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Το κεφάλι είναι ευαίσθητο σε μια γκάμα αγγιγμάτων.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ Το αισθησιακό βουρτσισμάτων μαλλιών συνδυασμένο με απαλά αγγίγματα στο σώμα μπορεί να ηρεμήσει και να βοηθήσει το σύντροφο σας να χαλαρώσει. Πάνω στο δέρμα μία μαλακή βούρτσα μπορεί να γαργαλήσει και να διεγείρει.

ΦΑΓΩΣΙΜΑ Μικρά φρούτα, κρέμα σαντιγί και σαμπάνια είναι μερικά από που μπορούμε να υιοθετήσουμε, να πιέσουμε ή Να λιώσουμε πάνω στο σώμα του συντρόφου  μας και κατόπιν να το φάμε  να τα ρουφήξουμε η να το αφαιρέσουμε γλείφοντας .Μία σωστή τοποθέτηση σε κάποιο « στρατηγικό » σημείο μπορεί να ερεθίσει πολύ

ΒΑΦΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Η φαγώσιμη υδροδιαλυτή μπογιά μπορεί να είναι Ένα στοιχείο αισθησιασμού και για τους δυο συντρόφους .Αισθάνεται κανείς το ίδιο καλά βουτώντας σε αυτήν τα δάκτυλα του και  βάφοντας το σώμα του από το σώμα του συντρόφου του .Χρησιμοποιήστε την για να σημαδέψετε τις ερωτογενείς περιοχές σας .ΜΑΣΚΕΣ Μια μάσκα στα μάτια του συντρόφου σας θα μεγαλώσει τα ευχάριστα ξαφνιάσματα. Ανταποκριθείτε στην προσμονή αυτή με μεταξένια χάδια. Παίξτε μαζί του/της με απρόσμενα χάδια.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ Κάποιες φορές η επιθυμία υποχωρεί και πρέπει να αναζωπυρωθεί. Κάποιες άλλες, οι σύντροφοι μπορεί να επιθυμούν να κάνουν έρωτα για πολύ περισσότερη ώρα. Η σωματική επαφή μπορεί να αυξήσει τον αισθησιασμό και να δώσει τον τόνο και τη διάθεση για σεξ. Πρέπει να είστε ήρεμοι, γι “αυτό φροντίστε να μη σας διακόψουν. Ξεντυθείτε και χρησιμοποιήστε ένα αρωματικό λάδι που θα έχετε προηγουμένως ζεστάνει μέσα στα χέρια σας και που βοηθά τις κινήσεις σας να γίνουν πιο απαλές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Συγκεντρωθεί™ στην απόλαυση των αισθήσεων που νιώθετε.πάρτι μια βολική θέση.η επαφή με το γυμνό σώμα του/της είναι ερεθιστική.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Αρχίστε με απαλές κινήσεις την «εξερεύνηση» ολόκληρου του σώματος του συντρόφου σας.

ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ Σύρετε τις άκρες των δακτύλων σας πάνω στο δέρμα του συντρόφου σας πολύ απαλά έτσι ώστε μόλις να αισθάνεται το άγγιγμα σας. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τα νύχια σας, αλλά πολύ ελαφρά. Αυτό το είδος αγγίγματος είναι ιδιαιτέρως αισθησιακό  όταν γίνεται στην πλάτη.

ΚΥΚΛΙΚΑ Βάλτε τις παλάμες σας στο σώμα του συντρόφου σας και κινείστε τις γύρω γύρω κυκλικά .Αυτό το βασικό χάδι του μασάζ θα ζεστάνει και θα σας χαλαρώσει τους μυς .

ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Κλείστε τα χέρια σας σε μισή γροθιά και χρησιμοποιήστε τις κλειδώσεις σας για να κάνετε μασάζ στην πλάτη, τους γλουτούς και τα πόδια του συντρόφου σας.

ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ . Μπορείτε να χαλαρώσετε τους τεντωμένους μυς πιέζοντας και ελευθερώνοντας του με τον αντίχειρα .Πιέστε σε ένα συγκεκριμένο μέρος κάνοντας ρυθμικές  κινήσεις με τους αντίχειρα σας .

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣΑΖ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ Κάντε και αφήστε το /τη σύντροφο σας να σας κάνει μασάζ. Αρχίστε με μασάζ της πλάτης χρησιμοποιώντας μια ποικιλία χαδιών, όπως είδατε στις προηγούμενες σελίδες, μετά προχωρήστε προς τους γλουτούς, τους μηρούς και τις γάμπες. Δώστε προσοχή στις λιγότερο σεξουαλικές περιοχές του σώματος, όπως τα πόδια, πριν προχωρήσετε στα χείλη, το στήθος, τις θηλές και

ΠΡΟΣΩΠΟ Χρησιμοποιήστε ελαφρά και απαλά αγγίγματα στα χείλη, τα μάγουλα και το σαγόνι και δυνατότερα στα μηνίγγια, το μέτωπο και την περιοχή της μύτης. |     _

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Το να καλύψετε το σώμα του συντρόφου σας με το δικό σας είναι πολύ ερεθιστικό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κάντε μεγάλα χάδια στα πλευρά

Η πίεση με τις παλάμες η τις γροθιές λειτουργεί πολύ καλά σε σαρκώδεις περιοχές .

ΣΩΜΑ Χρησιμοποιήστε ολόκληρο το σώμα σας για να χαϊδέψετε ολόκληρο το σώμα του συντρόφου σας. Η σωματική επαφή δεν πρέπει να περιορίζεται στα χέρια. Χείλη, στήθος, γεννητικά όργανα, ακόμη και τα μαλλιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δώστε ποικιλία σης κινήσεις σας ανταλλάσσοντας απαλές και αισθησιακές με γρήγορες και διεγερτικές κινήσεις .

ΠΟΔΙΑ Αρχίστε βάζοντας  μία λοσιόν στα πόδια και χρησιμοποιήστε την Παλάμη  σας για να λυγίσετε όλα τα δάκτυλα μαζί, απαλά προς τα πάνω .Προσέξτε το δέρμα σε κάθε δάκτυλο .Χρησιμοποιήστε τις κλειδώσεις σας η την παλάμη σας για να κάνετε μασάζ στην πατούσα . Σταδιακά αυξήστε τα χάδια σας  ώστε καθένα να περνάει από όλο πόδι .Αφήστε τα χέρια σας να γλιστρήσουν στην επιφάνεια του ποδιού .Μετά πάρτε το πόδι στο ένα σας το χέρι και το κάτω μέρος της γάμπας στο άλλο και κινήστε κυκλικά το πόδι αργά και απαλά πολλές φορές .

ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ Η διέγερση τον συντρόφου σας με τα χέρια μέχρι να έρθει σε οργασμό, μπορεί να είναι ένας πολύ ικανοποιητικός τρόπος σεξουαλικής επαφής, εναλλακτικός της διείσδυσης και προσφέρει την ίδια σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ είναι απολύτως ασφαλής και συγχρόνως έχετε μεγαλύτερο έλεγχο των αντιδράσεων του συντρόφου σας. Μάθετε τι δίνει ευχαρίστηση στο σύντροφο σας. Καθώς αγγίζετε τα γεννητικά του/της όργανα, βεβαιωθείτε ότι το άγγιγμα σας τον/την ικανοποιεί Ρωτήστε τον/την αν θα ήθελε ν< κάνετε κάτι διαφορετικό.Χρησιμοποιήστε την παλάμη σας και χαϊδέψτε το αιδοίο της με κυκλικές, ρυθμικές κινήσει:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Αρχίστε  .σφίγγοντας πολύ απαλά τους όρχεις του  και σύροντας τα δάκτυλα σας κατά μήκος του πέους του .Προσέξτε την κεφαλή και την πόσθη και κάντε σιγά σιγά τις κινήσεις σας πιο ρυθμικές

.ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Εξερευνήστε» απαλά την είσοδο του κόλπου και το περινέον, πριν αρχίσετε να διεγείρετε την κλειτορίδα της. Μια ελαφρά πίεση και κυκλικές κινήσεις θα μεγαλώσουν τη διέγερση. Όταν υγρανθεί, συνεχίστε με κανονικές ρυθμικές διεγερτικές κινήσεις.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ Ιδιαίτερα ερεθιστικό και ερωτικό, το στοματικό σεξ δίνει ηδονή και στους δύο συντρόφους. Η γλώσσα και το στόμα είναι απαλότερα και πιο επιτήδεια από τα δάκτυλα και είναι ικανά να παράγουν έντονες και μεγάλης ποικιλίας αισθησιακές εμπειρίες, που συχνά καταλήγουν σε εντονότατους οργασμούς.

ΠΕΟΛΕΓΧΙΑ

Γίνεται από τις γυναίκες στους άνδρες .Τα φιλιά το γλείψιμο το ρούφηγμα του πέους όταν γίνονται ρυθμικά μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό .

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Προκαταρκτικά αρχίστε φιλώντας γλείφοντας απαλά το σώμα του και κινούμενη πειρακτικά γύρω από την

 και περιοχή των γεννητικών οργάνων

ΠΕΟΛΕΓΧΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ Όταν πάρετε το πέος του στο στόμα σας το σάλιο σας θα ενεργήσει σαν φυσικό υγραντρικό και εφόσον προσέχετε να καλύπτετε τα δόντια σας με τα χείλη σας και να μην το δαγκώσετε ,υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε τον σύντροφο σας .

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Καθώς εκείνος διεγείρεται, χρησιμοποιήστε το στόμα και τη γλώσσα σας για να «εξερευνήσετε» την κεφαλή, τον αδένα και τη ράχη του πέους. Δώστε ποικιλία στα αγγίγματα της γλώσσας σας και γλείψτε το κάτω μέρος του πέους δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην πόσθη. Όταν ο σύντροφος σα; ερεθιστεί αρκετά, κινήστε το κεφάλι σας πάνω κάτω με σταθερό ρυθμό. Αν δεν θέλετε να εκσπερματώσει στο στόμα σας αποσυρθείτε και χρησιμοποιήσετε το χέρι σας η προχωρήστε στη σεξουαλική πράξη μετραξύ σας .

ΑΙΔΟΙΟΛΕΓΧΙΑ Γίνεται από τους άνδρες στις γυναίκες. Η γλώσσα και τα χείλη του άνδρα χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν τα γεννητικά όργανα της γυναίκας και μερικές φορές να την οδηγήσουν μέχρι τον οργασμό. Ξαπλώστε ανάμεσα στα πόδια της συντρόφου σας και πειράξτε την, γλείφοντας την κλειτορίδα της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Τεντώστε την γλώσσα σας ώστε να μην πληγώσετε την ευαίσθητη περιοχή της κλειτορίδας .

ΕΡΕΘΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ Αφιερώστε κάποιον χρόνο γλείφοντας, ρουφώντας και τρίβοντας με τη μύτη σας την κλειτορίδα και τα χείλη, διεισδύοντας που και που στον κόλπο με την άκρη της γλώσσας σας.

Η ΣΤΑΣΗ 69 Ξαπλωμένοι στόμα με γεννητικά όργανα, οι σύντροφοι μπορούν να γλείψουν και να ρουφήξουν ο ένας τον άλλο συγχρόνως. Μερικά ζευγάρια πιστεύουν ότι η αμοιβαία ευχαρίστηση μεγαλώνει την ηδονή, άλλα πιστεύουν ότι η ευχαρίστηση μειώνεται και αισθάνονται καλύτερα όταν συγκεντρώνονται ο ένας στον άλλο διαδοχικά.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα προκαταρκτικά παιχνίδια πρέπει να ερεθίζουν και να διεγείρουν, ιδιαιτέρως σε πολύχρονες σχέσεις στις οποίες η επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά μπορεί εύκολα να γίνει εχθρό· της επιθυμίας. Αυξήστε τη σεξουαλική επιθυμία, δώστε ποίκιλα στη σεξουαλική πράξη χρησιμοποιώντας διάφορες ενέργειες που έχουν ερωτική κατάληξη. Μπορείτε να πειράξετε το σύντροφο  σας και να παίξετε μαζί του με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

ΣΥΜΒΟΥΛΗ με μοναδικό όρο να ευχαριστιέστε και οι δύο με ότι κάνει ο ένας στον άλλο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Ένα μαντίλι, μία γραβάτα  ή κορδέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δέσουν τα χέρια του συντρόφου σας.

ΝΤΥΜΕΝΟΙ Η ΓΥΜΝΟΙ Αν επιμείνετε να παραμείνει ο ένας από τους δύο συντρόφους ντυμένος ενώ ο άλλος γυμνός θα τονώσει το « ερωτικό » κλίμα .Μπορεί να είναι απίστευτα σεξουαλικό να βάλετε τα χέρια σας μέσα από τα ρούχα του/της η να σχίσετε το ύφασμα πάνω στο δέρμα σας .

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ερεθίστε περισσότερο το σύντροφο σας δίνοντας του χάδια που τα προσδοκά αν και δεν μπορεί να τα δει πριν τα απολαύσει.

ΠΕΙΡΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Το να ακινητοποιήσετε μερικώς το σύντροφο σας μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό μαντίλι ή μία γραβάτα για να δέσετε τα χέρια του συντρόφου σας και μετά αγγίξτε με το προκλητικά ντυμένο σώμα σας το σώμα του/της.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ Η ανωνυμία είναι σημαντική σε πολλές γυναικείες φαντασιώσεις. Η ιδέα να κάνει μια γυναίκα έρωτα με έναν ξένο ή με έναν ιδεατό εραστή δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να προσθέσει ποικιλία οι η σεξουαλική της ζωή χωρίς να απειλεί τη σταθερή της σχέση.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΑ Ο σύντροφος μπορεί να παίξει με τη φαντασίωση της γυναίκας που κάνει έρωτα στα σκοτεινά με έναν ξένο. Αρχίστε την επιχείρηση γοητείας πηγαίνοντας πίσω από τη σύντροφο σας όταν εκείνη είναι γυμνή. Κλείστε της απαλά τα μάτια με το ένα χέρι και χρησιμοποιήστε το άλλο για να την χαϊδέψετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ Πείτε της να κρατήσει τα μάτια της κλειστά, αλλά μην πείτε τίποτε άλλο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης Χρησιμοποιήσω ι κινήσεις που είναι τρυφερές και· συγχρόνως αποφασιστικές και αγγίξτε την με έναν τρόπο καινούριο από αυτούς που συνήθως χρησιμοποιείτε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Εντείνετε την αίσθηση του «τυχαίου» εξακολουθώντας να φοράτε τα ρούχα σας.

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η πιο γνωστή στάση ζευγαρώματος είναι η στάση του «ιεραποστόλου». Είναι δημοφιλής, γιατί επιτρέπει στον άνδρα να έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, τη δυνατότητα να αλλάζει εύκολα στάση χωρίς να αποσυρθεί και να κρατήσει την οπτική  επαφή με τη σύντροφο του.

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο άνδρας βρίσκει, ανάμεσα στους μηρούς  της συντρόφου του Είναι το ενεργητικό μέλος, καθώς εκείνη έχει ελάχιστη ελευθερία κινήσεων

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιούνται μαξιλάρια κάτω από τη μέση της γυναίκας σε αυτήν την παραλλαγή της στάσης του « ιεραποστόλου »Το ανασήκωμα του κάτω μέρους Του σώματος επιτρέπει κάπως μεγαλύτερη διείσδυση καθώς η λεκάνη παίρνει μια κλίση που κάνει τον κόλπο πιο προσιτό

ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Εδώ η γυναίκα μπορεί να σφίξει τους γλουτούς της, να σηκώσει και να κινήσει τη λεκάνη της, ενώ σπρώχνει το σώμα της προς τα επάνω. Αυτό μπορεί να προκαλέσει γρήγορο οργασμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗΜπορείτε να κινείτε το βλέμμα σας από τα γεννητικά σας όργανα στην έκφραση της συντρόφου σας. με το σώμα της ανασηκωμένο Ανοίγοντας τα πόδια σας επιτρέπετε στο σύντροφο σας να διεισδύσει βαθύτερα.

ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Αλλάζοντας τη θέση των ποδιών της, η γυναίκα μπορεί να νιώσει διαφορετικές αισθήσεις. Αν τα φέρει π.χ. κοντύτερα στο στήθος της αλλάζει τη γωνία διείσδυσης του συντρόφου της. Όσο πιο ευκίνητη είναι τόσο ευκολότερα θα αλλάζει από στάση σε στάση. Μπορεί να αρχίσει από αυτήν τη θέση και να προχωρήσει στη στάση που τα πόδια ακουμπούν στους ώμους του συντρόφου της αν και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι πάρα πολύ ευκίνητη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗΣτηριχτείτε στον γλουτούς του για να σηκώσετε το σώμα σας. Το σήκωμα των ποδιών δίνει βάθος στη διείσδυση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα και τα χείλη σας στα αφτιά της, στο λαιμό και στο στόμα της.

ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ . ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ Αυτή η στάση επιτρέπει στον άνδρα την πιο βαθιά διείσδυση. Όμως, η γυναίκα θα πρέπει να έχει διεγερθεί τόσο ώστε ο κόλπος της να έχει επιμηκυνθεί όσο γίνεται.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η Γυναίκα  είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα πόδια σηκωμένα και ο άνδρας παίρνει μια περίπου γονατιστή στάση στο πάτωμα  στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι. Όταν  διεισδύει στη σύντροφο του  του, το πέος του είναι παράλληλο με τον κόλπο της και αυτό παράγει μια ελαφρώς διαφορετική αίσθηση από αυτήν που δίνει η  γωνία του πέους που πιέζει προς τα κάτω.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ Οι στάσεις αυτές επιτρέπουν στη γυναίκα να γίνει πιο δραστήρια στην ερωτική πράξη, ενώ συγχρόνως ικανοποιούν και την ανάγκη τον άνδρα να παίζει που και που έναν πιο παθητικό ρόλο. Η γυναίκα μπορεί να επιλέξει τον τύπο και τη ταχύτητα της κίνησης που την ικανοποιεί περισσότερο, καθώς επίσης και το βάθος της διείσδυσης.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Η γυναίκα μπορεί να σηκώνει και να κατεβάζει το σώμα της πάνω στο πέος του συντρόφου της και να προκαλέσει έτσι οργασμό. Αν κινείται μπρος πίσω, θα προκαλέσει τριβή στα κολπικά τοιχώματα και την κλειτορίδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να σηκώσετε το σώμα σας.

ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ Σηκώνοντας το σώμα ιη, και στηριζόμενη στα γόνατα της η γυναίκα  αλλάζει την αίσθηση και των δύο συντρόφων.

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Με την πλάτη στο σύντροφο της είναι ευκολότερο για τη γυναίκα να έχει φαντασιώσεις όσον αφορά το τι κάνει (και με ποιον το κάνει!). Η γυναίκα μπορεί να κινείται μπρος πίσω πολύ εύκολα, ενώ μπορεί και να ερεθίσει τον εαυτό της με το χέρι της αν το επιθυμεί. Πολλοί άνδρες ερεθίζονται ιδιαίτερα με τους γλουτούς και αυτή η στάση δίνει στον άνδρα μια ασύγκριτη θέα.

Η ΣΤΑΣΗ TOY «ΒΑΤΡΑΧΟΥ» Αν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα πόδια της πάνω στα      πόδια του συντρόφου της μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια και τα πόδια της για να ανασηκώνει και να κατεβάζει το σώμα της. Εκείνη είναι ελεύθερη να κινείται, ενώ ο άνδρας ελευθερώνεται από την υποχρεωτική κίνηση.

ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Η ηβική περιοχή και  των δυο συντρόφων είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα και η γυναίκα μπορεί να κινείτε πλαγίως ή μπρος πίσω για να επιτύχει τη διέγερση. Οι κυκλικές κινήσεις της λεκάνης προκαλούν συνεχή ερεθισμό

ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Σε αυτή τη στάση οι μηροί της γυναίκας σφίγγουν το πέος του άνδρα δυνατά, γεγονός ιδιαίτερα ερεθιστικό. Αν και η γυναίκα δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, ο κορμός του πέους μπορεί να ερεθίσει την Κλειτορίδα της. Αυτή είναι μια καλή στάση για μετά την εκσπερμάτωση , γιατί είναι βολική και «ζεστή» και επιτρέπει στους να φιλήσουν και να χαϊδέψουν ο ένας συντρόφους να φιλήσουν και να χαϊδέψουν ο ένας το άλλο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιήστε τα πόδια του για να σπρώξετε το σώμα σας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Αυτός ο τρόπος επαφής παίρνει άριστα όσον άφορα τη σωματική επαφή και την ελευθερία κινήσεως. Ιδιαίτερα η στάση «κουτάλι»είναι ένας τρυφερός και άνετος τρόπος να κάνει κανείς έρωτα.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Μπορείτε να γυρίσετε  για να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, από τις στάσεις που ο άνδρας ή η γυναίκα βρίσκονται από πάνω. Για να πετύχετε  βαθύτερη διείσδυση, η γυναίκα θα πρέπει να λυγίσει το πόδι της και ι το ακουμπήσει πάνω στο πόδι του συντρόφου της

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Λυγίστε τα πόδια σας για να κάνετε πιο εύκολη τη διείσδυση

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΙΣΩ Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι για να κάνει ευκολότερη τη διείσδυση. Ο σύντροφος της έχει εύκολη πρόσβαση στο στήθος και τον κόλπο της και μπορεί να τη χαϊδέψει και να τη φιλήσει παντού. Ο ερεθισμός της κλειτορίδας από το πέος είναι στη στάση αυτή ελάχιστος

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να αγκαλιάσετε τη σύντροφο σας για να χαϊδέψετε το στήθος και τις θηλές της.

Η ΣΤΑΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙ Η γυναίκα βρίσκεται ξαπλωμένη στο πλάι με τα γόνατα της λυγισμένα, ενώ ο άνδρας προσαρμόζει τη στάση του σώματος του στο δικό της. Είναι ελεύθερος να χαϊδέψει το πάνω μέρος του σώματος της συντρόφου του και να φιλήσει το πίσω μέρος του λαιμού της, συγχρόνως φτάνει εύκολα τον κόλπο της.

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΑ Οι σύντροφοι είναι ξαπλωμένοι πρόσωπο με πρόσωπο και αγκαλιασμένοι σφιχτά. Η γυναίκα βάζει τα πόδια της γύρω από τη| μέση του συντρόφου της. Εκείνος μπορεί να τεντώσει τα πόδια του η να λυγίσει ένα απ” αυτά (φωτογραφία επάνω). Όμως, αν σπρώξει το πόδι του επάνω (κάτω φωτογραφία) μπορεί να επιτύχει βαθύτερη διείσδυση και να μπορέσει να πιέσει ευκολότερα. Οι σύντροφοι θα ικανοποιηθούν από τη συναισθηματική ζεστασιά αυτής της στάσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Τραβήξτε ψηλά τα γόνατα “ σας για να αγκαλιάσετε τη λεκάνη του συντρόφου σας.

ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΑ Η γυναίκα  μπορεί να σηκώσει τα πόδια της πάνω από τη λεκάνη του άνδρα, έτσι  ώστε αυτός να μπορεί, ενώ βρίσκεται από πίσω της, να βάλει το πέος στον κόλπο της απαλά. Για να μπορέσει να κρατήσει το πέος του μέσα στον κόλπο της, η γυναίκα πρέπει να έχει τα πόδια της σφικτά κλεισμένα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κινήστε πάνω κάτω το πόδι σας για να διεισδύσετε πιο βαθιά.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ Σ” αυτή τη στάση, επειδή ο άνδρας κινείται ελάχιστα, του είναι εύκολο να ελέγξει τον οργασμό του. Η γυναίκα θα έχει ως όφελος τον ερεθισμό του σημείου G.Τραβήξτε προς το δικό σας το σώμα της για να επιτύχετε το επιθυμητό βάθος διείσδυσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χαϊδέψτε με το μηρό σας το αιδοίο της.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΕΛΑ 11 γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ανοίγει διάπλατα τα πόδια της. () σύντροφος της βάζει το ένα του πόδι μεταξύ των μηρών της, έτσι ώστε το αιδοίο της να ερεθίζεται περισσότερο κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Και για εκείνον αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Όταν οι σύντροφοι είναι αθλητικοί και ευκίνητοι, η στάση πρόσωπο με πρόσωπο μπορεί να τροποποιηθεί ώστε η γυναίκα, ενώ κρατά το ένα της πόδι Πάνω στη λεκάνη του συντρόφου της, να τεντώνει Το σώμα της σώμα της σχηματίζοντας γωνία με το δικό του. Τότε εκείνος κρατιέται από το σώμα της και σπρώχνει το δικό του προς το μέρος της επιτυγχάνοντας έτσι την πλήρη επαφή των γεννητικών οργάνων

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να τεντώσετε το σώμα σας προς τα πίσω και να απολαύσετε την επαφή σας

ΚΑΘΙΣΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ Αν και σ’αυτές τις στάσεις οι δύο σύντροφοι μπορεί αργήσουν να φτάσουν σε οργασμό, πολλά ζευγάρια προτιμούν τις καθιστές στάσεις γιατί διατηρούν και εντείνουν τη ζεστασιά της επαφής. Κανείς από τους δύο συντρόφους δε χρειάζεται να πάρει τον κυρίαρχο ρόλο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Ερεθίστε το σύντροφο σας συσπώντας τούς μυς του κόλπου σας.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Αν και αυτή είναι μία από τις πιο»ερωτικέ’ς» στάσεις που επιτρέπει ι στους συντρόφους να αγκαλιαστούν, προσφέρει μικρή διέγερση στα γεννητικά όργανα ι Είναι μια καλή στάση για σεξ μι καινούριο σύντροφο ή για να καθυστερήσετε τον οργασμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Σηκώστε το βάρος με τα πόδια σας ενώ κινείστε πάνω κάτω.

ΠΙΠΑΣΤΙ Λν και οι κινήσεις του  άνδρα είναι περιορισμένες σ” αυτή τη στάση, η γυναίκα  μπορεί να αγκαλιάσει σφικτά τον  σύντροφο της και να ερεθίσει τα γεννητικά όργανα  πάνω κάτω

ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Μπορείτε να πάρετε αυτή τη στάση από την αρχή, (οπότε η λεκάνη της γυναίκας πρέπει να είναι πάνω από του άνδρα) ή να καταλήξετε σε αυτήν (από τη στάση η » γυναίκα επάνω»). Στη δεύτερη περίπτωση η γυναίκα πρέπει να τραβήξει τα πόδια της ψηλά, έτσι ώστε να μαζευτεί πάνω από το σύντροφο της πριν γλιστρήσει τα πόδια της πίσω από την πλάτη του. Εκείνος τότε μπορεί να ανασηκωθεί και να την στηρίξει. Γέρνοντας πίσω και παίρνοντας το βάρος στα χέρια τους, οι σύντροφοι έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα κίνησης και μπορούν ευκολότερα να παρακολουθούν τις αντιδράσεις ο ένας του άλλου.

ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ME ΠΡΟΣΩΠΟ Αυτή η στάση σας δίνει τη δυνατότητα της πολύ κοντινής επαφής, αλλά και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, επειδή κάθεστε επάνω σε καρέκλα. Αν είστε ευκίνητοι, μπορείτε να την κάνετε μέρος μιας σειράς στάσεων. Από καθιστοί μπορείτε να σηκωθείτε όρθιοι και έπειτα γονατιστοί. Τελειώστε με μία στάση όπου ο άνδρας θα βρίσκεται από πάνω.

ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Αν η γυναίκα γυρίσει στο πλάι κάνει την περιοχή των γεννητικών της οργάνων πιο προσιτή στον ερεθισμό με το χέρι από την ίδια ή το σύντροφο της. Εσωτερικά πρέπει να κρατά σφικτά το πέος του συντρόφου της.

ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Ο άνδρας δεν μπορεί να Κινηθεί πολύ σε αυτή τη στάση, αλλά μπορεί εύκολα να χαϊδέψει το στήθος της συντρόφου του. Η γυναίκα μπορεί να σηκώσει ένα μέρος του  βάρους της και να δώσει το ρυθμό ,γέρνοντας προς τα μπρος και κοιτάζοντας από την άλλη πλευρά, ενώ κρατά   τα πόδια της στο έδαφος. Έτσι είναι ελεύθερη να κινηθεί πάνω και κάτω όπως της αρέσει  , στηριζόμενη και από  τα γόνατα του αν αυτό είναι αναγκαίο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Απλώστε τα χέρια σας και χαϊδέψτε το στήθος της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Στηριχτείτε γόνατα του για να ανασηκωθείτε επάνω και κάτω.

ΓΟΝΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ Συνήθως προέρχονται από μια όρθια, καθιστή ή με τον άνδρα επάνω, στάση. Μπορείτε να πάρετε μια γονατιστή στάση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, έτσι ώστε να δώσετε ποικιλία στο ρυθμό της

ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ενώνει τα πόδια της πίσω από τη μέση του συντρόφου της. Ο άνδρας κρατά σφικτά τα πλευρά της και την ανασηκώνει για να αλλάξει τη γωνία και το βάθος της διείσδυσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για στήριγμα και για να σπρώξετε το σώμα σας προς το σύντροφο σας.-

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κρατήστε την σφικτά κάτω από τους γλουτούς.

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ Αν και είναι εύκολο να πάρει το ζευγάρι αυτή τη στάση μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να την κρατήσει για κάποια ώρα. Χρησιμοποιήστε την ως μεταβατική στάση σε μια σειρά από μια όρθια ή γονατιστή, σε μία στάση όπου ο άνδρας θα βρίσκεται από πάνω. Ο άνδρας θα πρέπει να ευθυγραμμίσει το σώμα του με της συντρόφου του για να διεισδύσει. Όταν θα βρίσκεται πλέον μέσα της, θα πρέπει να τραβήξει τη σύντροφο του κοντά στο σώμα του έτσι ώστε να συγκρατεί το μεγαλύτερο μέρος του βάρους της με τα χέρια και τα γόνατα του.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Στηρίξτε τη σύντροφο σας στους μηρούς σας.

ΟΚΛΑΔΟΝ Εδώ τον έλεγχο των κινήσεων έχει η γυναίκα, καθώς δεν είναι εύκολο για τον άνδρα να κινηθεί. Αν εκείνη έχει δυνατούς μυς στα πόδια, μπορεί να κινηθεί πάνω και κάτω αλλά, μάλλον, όχι για πολλή ώρα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Σπρώξτε με τα πόδια σας για να κινηθείτε πάνω και κάτω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χαϊδέψτε τη πλάτη και τους  γλουτούς  του, σύντροφο σας.

ΦΙΛΑΛΛΗΛΑ ΣΩΜΑΤΑ Και οι δύο σύντροφοι  πρέπει να γονατίσουν πάνω σε μία απαλή επιφάνεια. Τότε η ,γυναίκα γλιστρά μπροστά ανοίγοντας τους μηρούς της για να καθίσει στα πόδια του συντρόφου της. Σε αυτή τη στάση τα γεννητικά   όργανα δε διεγείρονται αρκετά, αλλά είναι καλή για  επαφή με το επάνω μέρος του σώματος του συντρόφου  σας για φιλιά .

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ Κρατώντας τα πόδια της στο έδαφος, η γυναίκα μπορεί να στρέφει τη λεκάνη της πάνω και κάτω για να ερεθίσει τον άνδρα. Εκείνος μπορεί να την κρατά από τη μέση και να οδηγεί τις κινήσεις της.

ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Ένα στήριγμα -όπως μια καρέκλα- μπορεί να κάνει τις γονατιστές στάσεις πιο άνετες. Χρησιμοποιήστε μια χαμηλή καρέκλα ή καναπέ. Η γυναίκα κάθεται πάνω στο στήριγμα και αγκαλιάζει τη μέση του συντρόφου της με τα πόδια της, ενώ εκείνος διεισδύει. Μπορεί επίσης, η γυναίκα να ξαπλώσει πάνω σ” ένα τραπέζι και ο σύντροφος της να διεισδύσει από μία όρθια θέση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κρατήστε τα πόδια σας ανοικτά κι αφήστε το σύντροφο σας να σηκώνει το βάρος σας

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να μιλάτε στη σύντροφο σας ή απλώς να την κοιτάτε στα μάτια.

ΠΟΔΙΑ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΨΗΛΑ 11 γυναίκα σηκώνει ένα ή και τα δυο πόδια της και τα ακουμπάει στο  στήθος και τους ώμους του. Εκείνος κρατάει τους μηρούς της. Όσο  πιο σφικτά κρατά τα πόδια της μεταξύ τους τόσο καλύτερα μπορεί να κρατήσει το πέος στη θέση του. Ο άντρας μπορεί να εναλλάσσει μικρές, ρηχές ωθήσεις με άλλες βαθύτερες και πιο δυνατές.

ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΟΞΟ Κι αυτή η στάση δίνει τη δυνατότητα βαθιάς διείσδυσης. Η γυναίκα μπορεί να τεντώσει τη μέση της πριν τη διείσδυση ή ο άντρας μπορεί να την τραβήξει προς τους μηρούς του – κρατώντας και στηρίζοντας τη λεκάνη της- μετά τη διείσδυση. Μετά μπορεί να την κινεί πάνω-κάτω συντονίζοντας τις κινήσεις της με τις δικές του. Είναι μια πολύ προκλητική στάση, κατάλληλη όμως, μάλλον μόνο για μια ευκίνητη και γυμνασμένη γυναίκα.

ΟΡΘΙΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ Πολύ καλές για ξαφνικές ερωτικές επαφές, όταν δε θέλετε να ξαπλώσετε ή να γδυθείτε τελείως, οι όρθιες στάσεις απαιτούν συντρόφους αρκετά αθλητικούς. Ο άνδρας μπορεί να σηκώσει τη σύντροφο του προς το μέρος του ή μπορεί να διεισδύσει από πίσω, ενώ στέκονται και οι δύο όρθιοι.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ Ένας αθλητικός άνδρας μπορεί να σηκώσει τη σύντροφο του και να κράτησε όλο το βάρος της. Η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει αγκαλιάζοντας τους ώμους του με τα χέρια της και σφίγγοντας τη λεκάνη του με τα πόδια της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο για υποστήριγμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Αγκαλιάστε το σφικτά για να διατηρήσετε το κράτημα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιήστε την πίεση των μηρών σας για να αγκαλιάσετε τη λεκάνη του.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μοιράστε το βάρος και στα δύο πόδια.

ΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΙΑ ΠΟΛΙΑ ΤΗΣ Αν η γυναίκα δεν είναι πολύ μικρότερη από τοσύντροφό της, ο άνδρας θα πρέπει να προσαρμόσει τη θέση του έτσι ώστε το βάρος της να μοιραστεί ομοιόμορφα. Πρέπει να οι στέκεται γέρνοντας λίγο προς τα εμπρός με λυγισμένα τα πόδια του. Η γυναίκα μπορεί να τον βοηθήσει σταυρώνοντας τα πόδια της πίσω από την  πλάτη του.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική είναι αυτή η στάση όταν οι δύο σύντροφοι έχουν το ίδιο ύψος. Η στάση αυτή επιτρέπει έντονο ερεθισμό των γεννητικών οργάνων αν και η διείσδυση είναι συνήθως αρκετά ρηχή.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Φέρτε τα πόδια σας πίσω από την πλάτη του για να ισορροπήσετε το βάρος σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Όταν ο άνδρας στέκεται πίσω από τη σύντροφο του, η ελευθερία κινήσεων που έχει ολόκληρο το σώμα του, του δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει και να διεγείρει καινούριες περιοχές του δικού της και κάνει ακόμη και τα κοινά χάδια να φαντάζουν σαν κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο συντρόφους. Εκείνος μπορεί να φιλάει το πίσω μέρος του λαιμού της και να φέρει τα χέρια του μπροστά για να χαϊδεύει το στήθος και την κλειτορίδα της. Η γυναίκα μπορεί να χαϊδεύει αισθησιακά το σώμα του με τους γλουτούς της

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΥΜΜΕΝΗ Η διείσδυση είναι βαθιά, ενώ ο άνδρας  έχει πλήρη ελευθερία  κινήσεων. Αυτή η στάση αρέσει πολύ πολλές γυναίκες, γιατί προσφέρει έντονο ερεθισμό του μπροστινού τοιχώματος του κόλπου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Φιλήστε ή δαγκώστε το πίσω μέρος του λαιμού της..

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χρησιμοποιήστε-το χέρι σας για να χαϊδέψετε την κλειτορίδα της.

ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο άνδρας τραβά τη γυναίκα προς το μέρος του και διεισδύει από πίσω. Όσο περισσότερο σκύβει εκείνη προς τα μπρος τόσο βαθύτερη θα είναι η διείσδυση. Ιδανικό είναι οι δύο σύντροφοι να έχουν το ίδιο ύφος. Αν εκείνη είναι πολύ πιο κοντή ή πολύ ψηλότερη, ο άντρας μπορεί να λυγίσει ή να σταθεί στις μύτες των ποδιών του αντίστοιχα για να προσαρμόσει το ύψος του στο δικό της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Σκύψτε μπροστά για να διευκολύνετε τη διείσδυση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Λυγίστε τα γόνατα σας για να προσαρμόσετε το ύψος σας.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η διείσδυση από πίσω μπορεί να γίνει σε όρθια, καθιστή, γονατιστή ή ξαπλωτή στάση και δε σημαίνει αναγκαστικά ότι ο άνδρας έχει τον κυρίαρχο ρόλο. Υπάρχουν πολλές στάσεις κατά τις οποίες η γυναίκα μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία και να ελέγξει το σεξουαλικό ρυθμό.

ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ Η γυναίκα μπορεί να τεντώσει την πλάτη της και να ανασηκώσει το σώμα της ή μπορεί να ξαπλώσει εντελώς ίσια. Μπορεί, επίσης, να έχει  τα πόδια της κλειστά η ανοικτά.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΟΥ» Ο άνδρας μπορεί σε αυτή τη στάση να διεισδύσει βαθιά και έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Μερικές γυναίκες θεωρούν τη διείσδυση από πίσω πολύ ερεθιστική. Άλλες αισθάνονται ευάλωτες.

ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ 11 γυναίκα κάθεται πάνω στο πέος του άνδρα, ενώ αυτός είναι ήδη καθισμένος και βοηθά στη στήριξη του βάρους της με τα χέρια της. Όπως σε όλες τις διεισδύσεις από τέτοιες στάσεις, η γυναίκα απολαμβάνει έντονο ερεθισμό του εμπρόσθιου τοιχώματος του κόλπου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να την στηρίξετε κρατώντας την κάτω από τους μηρούς της.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κινηθείτε πάνω και κάτω στο πέος του .

ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΟΥ “ Αντί να ακουμπά στο πάτωμα, η γυναίκα στηρίζεται σε μία χαμηλή επιφάνεια όπως ένα κρεβάτι ή μία καρέκλα. Το πέος ευθυγραμμίζεται με τον κόλπο, αλλά ο άνδρας μπορεί να χαϊδέψει το  στήθος της συντρόφου του  πιο εύκολα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ » Είστε ελεύθερος να αρχίσετε τις κινήσεις σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να ωθήσετε δυνατά αφήνοντας ελεύθερες τις φαντασιώσεις σας.-

ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΟΥ» ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ Αυτή η στάση είναι καλή και στο κρεβάτι και στο πάτωμα. Μαλακά μαξιλάρια θα βοηθήσουν σηκώνοντας κάποιο μέρος από το βάρος της γυναίκας και εκείνη ανοίγοντας τα πόδια της μπορεί να προσαρμόσει πλήρως  τη θέση του κόλπου της.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΙΙΟ ΠΑΝΩ Όλες οι στάσεις που επιτρέπουν στο άντρα να πλησιάσει τη σύντροφο του από πίσω, θεωρούνται πολύ ερεθιστικές από πολλές γυναίκες, καθώς τους δίνουν τη δυνατότητα να φαντασιώσουν ελεύθερα. Αλλά και πολλοί άντρες τις προτιμούν, γιατί τους δίνουν μια αίσθηση «κυριαρχίας» και δυνατότητα οπτικής διέγερσης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η στάση αυτή, κάνοντας σας ευάλωτη και προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να φαντασιώνετε. είναι πολύ ερεθιστική.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε να ωθήσετε αφήνοντας ελεύθερες τις φαντασιώσεις σας

ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Αξίζει τον κόπο να πειραματίζεστε στο σεξ για πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, για να σας ικανοποιήσει και να σας διεγείρει μια ερωτική επαφή, χρειάζεται ποικιλία και κάποιες φορές η φυσική κατάσταση ή οι προτιμήσεις του συντρόφου σας υποχρεώνουν να βγείτε από τη «ρουτίνα» και να αλλάξετε στάση. Αυτές οι πιο αθλητικές στάσεις μπορούν να σας προσφέρουν διαφορετικές και έντονες σεξουαλικές εμπειρίες, εφόσον βέβαια ταιριάζουν και στους δυο σας.

ΠΛΑΓΙΩΣ Αρχίζοντας από μια θέση κατά την οποία εκείνη βρίσκεται από πάνω, η γυναίκα μπορεί σιγά σιγά  να γλιστρήσει προς τα πίσω μέχρι να βρεθεί καθισμένη ανάμεσα στα πόδια του. Αν είναι ευκίνητη μπορεί να κρατήσει το πέος του κατά τη διάρκεια της κίνησης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Γλιστρήστε σιγά σιγά προς τα πίσω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η επιτυχία αυτής της στάσης εξαρτάται από την ευκινησία σας.

ΣΤΑΣΗ «ΚΑΒΟΥΡΙ» Η γυναίκα κάθεται επάνω στο σύντροφο της, ενώ κοιτά από την αντίθετη πλευρά. Μόλις το πέος του εισχωρήσει στον κόλπο της, εκείνη γέρνει προς τα πίσω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Αν το πέος του γλιστρήσει έξω από τον κόλπο σας, μπορείτε να το χαϊδέψετε με τα χέρια.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η γυναίκα μπορεί να δώσει ρυθμό στην ερωτική πράξη παίρνοντας μια πιο ενεργητική και πιο ελεύθερη στάση. Μπορεί να πειραματισθεί αλλάζοντας πολλές φορές θέση, τεντώνοντας το σώμα της προς τα πίσω και πιέζοντας τα πόδια της στα πλευρά του συντρόφου της, ενώ χρησιμοποιεί τα χέρια και τους αγκώνες της για στήριγμα.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Αρχίζοντας από μια στάση κατά την οποία ο άνδρας βρίσκεται από πάνω, εκείνος φέρνει τα πόδια του μπροστά και κάθεται. Καθώς εκείνος δεν μπορεί πλέον να κινηθεί ελευθέρα μπρος-πίσω, η σύντροφος του μπορεί ν” αρχίσει να κινεί τη λεκάνη της πάνω-κάτω.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η οπτική επαφή είναι αναγκαία  να ελέγχετε τις αντιδράσεις τη: συντρόφου σας

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ Από μια στάση κατά την οποία ο άνδρας βρίσκεται από πάνω εκείνος μπορεί να πιάσει σφικτά τη σύντροφο του και καθώς κινείται σιγά σιγά προς μία γονατιστή θέση, να σηκώσει τα πόδια της ψηλά προς τους μηρούς του. Η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει στηριζόμενη με το χέρι της γύρω από το λαιμό του συντρόφου της.

ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ Καλή στάση για καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης. Η γυναίκα μπορεί να χαλαρώσει πλήρως, καθώς ο άνδρας ελέγχει το ρυθμό της σεξουαλικής επαφής.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Σηκώστε ένα μέρος του βάρους σας με το ένα σας χέρι

ΟΡΘΙΟΣ»ΣΚΥΛΟΣ» Ο άνδρας μπορεί να διεισδύσει, στη γυναίκα από μια όρθια στάση ή αφού αυτή  έχει σκύψει μπροστά. Για να γίνει η επαφή πιο επιτυχημένη, η γυναίκα μπορεί να σηκωθεί πιο ψηλά χρησιμοποιώντας μαξιλάρια ή ο άνδρας να λυγίσει τα γόνατά του.

«ΨΑΛΙΔΙ» Αυτή η παραλλαγή της στάσης «γυναίκα – από πάνω» είναι καλή για διέγερση της κλειτορίδα με τα χέρια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Χαϊδέψτε την πλάτη της με την πατούσα σας.

ΚΑΘΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Μια ευκίνητη γυναίκα μπορεί να καθίσει ανάμεσα στα ανασηκωμένα πόδια του συντρόφου της. Μόλις καθίσει, με το χέρι της τοποθετεί το πέος του στον κόλπο της. Μετά μπορεί να κινεί το σώμα της πάνω κάτω ή πλαγίως.

ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η γυναίκα γονατίζει  κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση με το σύντροφο της και χαμηλώνει έως ότου καθίσει  στο πέος του , που πρέπει να βρίσκεται σε  στύση Από αυτήν τη θέση  μπορεί να ξαπλώσει επάνω στο  σώμα του. Οι κινήσεις της πρέπει να είναι πολύ αργές   και προσεκτικές, αλλιώς ο άνδρας μπορεί  να βρει αυτή τη στάση επώδυνη

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κρατηθείτε ο ένας από τους καρπούς του άλλου για ισορροπία και στήριξη

ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΞ Η ανατολική φιλοσοφία τον ταντριαμού ασχολείται με την ένταση και τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Δύο από τις βασικέ επιταγές της είναι τα αισθησιακά χάδια, που σας επιτρέπουν  να συγκεντρωθείτε στο σώμα τον συντρόφου σας και στις δικές σας τις αντιδράσεις και η πολύωρη, αργή επαφή με το πέος να εισχωρεί και να αποσύρεται διαδοχικά από τον κόλπο.

ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Σε αυτή τη στάση ο άνδρας μπορεί εύκολα να ελέγξει τη δύναμη και το βάθος της διείσδυσης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει τον οργασμό της συντρόφου του χαϊδεύοντας την κλειτορίδα με τα χέρια του όταν την ίδια στιγμή οι συσπάσεις της θα βοηθήσουν το δικό του οργασμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Διεισδύατε και αποσυρθείτε από  τη σύντροφο σα; πολλές φορές, αλλά όχι απότομα

ΣΤΑΣΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο άνδρας μπορεί να αποφύγει την πρόωρη εκσπερμάτωση τραβώντας απαλά τους όρχεις του προς τα κάτω ή πιέζοντας τη μεμβράνη του πέους του.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Πρέπει να κινείστε πάντα αργά, αισθησιακά

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο άνδρας προκαλεί αμοιβαίο οργασμό σηκώνοντας και σφίγγοντας τους γλουτούς του, ενώ κινεί κυκλικά τη λεκάνη του. II γυναίκα πρέπει να σφίξει τους μυς του πρωκτού και του κόλπου της για να κάνει τη διέγερση πιο έντονη.

ΠΛΑΓΙΩΣ Σε αυτή τη στάση ο άνδρας μπορεί να διεισδύσει ρηχά χωρίς να σπρώξει. Με κάθε καινούρια διείσδυση το πέος ακουμπά στην κλειτορίδα.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Αν και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πολλά θεατρικά ρούχα όταν αρχίζετε τα σεξουαλικά παιχνίδια με το σύντροφο σας, η μεταμφίεση μπορεί να κάνει κάποια από αυτά  πιο ρεαλιστικά και έτσι πιο ερεθιστικά. Το ντύσιμο με τα ρούχα του ρόλου σας μπορεί να σας εμπνεύσει φανταστικά σενάρια Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να φορέσετε στολή Γαλλίδα καμαριέρας ή μια στρατιωτική στολή, τα καθημερινά σας ρούχα μπορούν συχνά να φέρουν πολύ καλό αποτέλεσμα, ιδιαιτέρως. εάν, για παράδειγμα, υποκρίνεστε ότι είστε ο σοφιστικέ γόης και η σύντροφος σας η αγνή παρθένα.

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΒΑΜΠ Ντυθείτε με πολύ στενά ρούχα« αναδεικνύουν τις γραμμές τον σώματος σας, αλλά δεν αποκαλύπτουν μεγάλο μέρoς του Κάνετε για το σύντροφο σας μια ειδική διαδικασία γοητείας. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πρωτοβουλίες ξεκινούν από σας

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ Συμπεριφερθείτε της ευγενικά αλλά αποφασιστικά. Βοηθά αν εκείνη υποκριθεί ότι αντιστέκεται ελαφρώς στα χάδια σας. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι αργές και ερωτικές. Μην την αφήσετε να βιαστεί.Κοιτάξτε το σώμα της σαν να το βλέπετε για πρώτη φορά. Κάντε την να νιώσει σαν να ήταν όντως κάτι νέο και άγνωστο.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣΑφαιρέστε τα ρούχα της ένα ένα όταν νιώσετε ότι «έχετε Κερδίσει το δικαίωμα» να το κάνετε . Μην την αφήνετε να σας βοηθήσει» Πρέπει να είστε πειστικός ,έντονος και διεισδυτικός καθώς κάνετε έρωτα, κάνοντας να νιώθει σαν να αποκαλύπτει το σεξ για πρώτη φορά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Βεβαιωθείτε ότι η κάθε σας κίνηση αποκαλύπτει την επιθυμία σας

ΞΑΦΝΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Το πιο σημαντικό μέρος της ερωτικής διαδικασίας είναι το σημείο της προσδοκίας .Ματαιώνετε συνέχεια τις προσδοκίες του κινώντας τα χέρια σας κοντά στο πέος του και κατόπιν απομακρύνοντας τα Ακόμα Και όταν τον διεγείρετε χρησιμοποιείστε  αυτή την τεχνική για να δημιουργήσετε καινούργια επίπεδα διέγερσης Πειράξτε τον επίσης υποκρινόμενη ότι δεν έχετε διεγερθεί

Στασεις σεξ

ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΗΓΗ : .fotografies.tv/sex-positions/

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ  ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΕΣ ΤΡΕΛΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ 

© 2014 www.giparakis.gr - All Rights Reserved.

Scroll to top